May 26, 2023

Rebirthing Experience

Kundaliniyoga & Soundhealing med Helena och Zoran

Info

Välkommen till vårens sista Rebirthing workshop med Helena & Zoran!


Vi dyker in i spännande kundaliniyogapass, går djupt in i mantrameditationer, blir omsvepta av helande ljudvibrationer, och möter oss själva och varandra i varmt hållande gemenskap. Hjärtligt välkommen till en mycket omtyckt och populär yoga deluxe upplevelse.

Plats

Huddinges Hjärta

Karin Boyes backe 4, Huddinge

Tid
18.00-21.00
Datum
May 26, 2023
Pris
490 kr

Vi erbjuder låginkomstalternativ om du är arbetslös, sjukskriven, pensionär eller student.

Kontakta oss så hittar vi en lösning som funkar för alla.

Mer info

 Under slutet av 80-talet delades, i Los Angeles, en serie om 31 populära kundaliniyogaklasser med samlingsnamnet Rebirthing. Nu erbjuder vi tre av dessa klasser, i form av tre fristående workshops.


Många kommer till kundaliniyogan för att den erbjuder lättillgängliga och kraftfullt transformerande tekniker. De här klasserna är inget undantag: Fullt fokus på att rensa bort rester av de erfarenheter som vi samlat på oss och som håller oss tillbaka från att leva fritt och fullt ut.

Allt det som begränsar oss: ilska, rädsla, besvikelser, övergrepp, förminskande tankar om oss själva och idéer om otillräcklighet har förmågan att lagras och skapar med tiden mönster som blir allt svårare att frigöra sig från. Vare sig det är medvetna eller omedvetna förhållningssätt, erbjuder kundaliniyogan kraftfulla tekniker för att systematiskt frigöra dessa stagnerade energier och leda oss till befrielse.

I de här klasserna fokuserar vi specifikt på att rensa ut det gamla och öppna upp för ett nytt sätt att förhålla oss till oss själva och omvärlden.

Om du känner dig redo för en radikal uppgradering, så vill vi hälsa dig varmt välkommen till workshopen Rebirthing Experience - Kundaliniyoga & Sound Healing!

~ * ~

Vi använder oss av relativt avancerade och väldigt kraftfulla yogaset - kriyor - men ändå med en tillgänglighet för alla, oavsett tidigare erfarenhet av kundaliniyoga.

Vi samlas inledningsvis i cirkel där vi kan mötas och dela med oss. Vi får möjlighet att bli sedda, hörda, accepterade och välkomnade precis som vi är, oavsett vårt “bagage”. Vi yogar därefter tillsammans, utifrån specifika instruktioner som innehåller rörelse, andning, mantran och andra tekniker.

Passet avslutas sedan med en längre stunds vila, avslappning och integrering med sound healing till vibrationerna av gongspel, klangskålar och andra ljud med förmågan att penetrera in och lösa upp djup liggande spänningar och blockeringar.

Efteråt bjuder vi på härligt yogite och du är välkommen att stanna kvar i samvaro och integrering.

~ * ~

Även om utövandet av kundaliniyoga har en terapeutisk verkan är detta inte en terapiform. Du behöver inte känna dig traumatiserad, “ha problem” eller “vara fel”. Denna workshop lämpar sig för alla som önskar mer frihet och större tillgång till sitt eget liv.

Om oss

Vi som håller workshopen heter Helena och Zoran. Vi är utbildade kundaliniyogalärare och har båda, genom eget praktiserande av kundaliniyoga och en yogisk livsstil, funnit förlösning och frihet i våra respektive liv som tidigare, på olika sätt, innehållit självdestruktivitet, självförnekelse, självsabotage, beroende och medberoende.

Nu vill vi genom denna workshopserie bjuda in dig att själv uppleva samma frihet.