June 19, 2024

Varje hjärtslag - En gåva Sommarworkshop

Sommar workshop med Kerstin & Zoran

Info

Sommaren är här – i all sin prakt, kraft och intensitet. Och även om vi i den mörkaste vintern och den segdragna våren tvivlade, så var vi ändå helt övertygade om att den skulle komma.

Precis lika säkra kanske vi är på att vårt nästa hjärtslag, vårt nästa andetag också ska komma – det har ju alltid gjort det hittills. Det är verkligen lätt att ta hjärtslaget, andningen och livet för givet. Och det är just så det är – livet, och allt det innehåller – är oss givet, det är en gåva. Hur vi förvaltar den gåvan är helt upp till var och en av oss

Kerstin och Zoran bjuder återigen in till en härlig Sommar Workshop i Stockholm Kundaliniyoga Centers tillfälliga lokaler på sköna oasen Reimersholme.

En workshop där vi påminner oss om livets gåva, gåvan i varje hjärtslag. Vi hedrar oss själva, vi hedrar livet; i tacksamhet bugar vi oss inför vårt hjärta, inför universums och livets inneboende intelligens som får vårt hjärta att bulta.

Med vild dans, mustiga mantran, härliga yogaövningar och medveten meditation påminner vi oss om att vi lever – just nu, just här! Och kanske kan vi också fråga oss själva: vad är min gåva till livet?

Varmt välkommen hälsar Kerstin och Zoran och hela Stockholm Kundaliniyoga Center.

Plats
Tid
18.30 - 21.00
Datum
June 19, 2024
Pris
350 kr

Boka och betala via Swish 123 108 38 64 (Akal Yoga).

Uppge din mailadress i meddelandet – bekräftelse kommer via mail.

Adress

Stockholm Kundaliniyoga Center

Reimersholmsgatan 23

Ingången är på baksidan. Gå ner för yttertrappan till vänster om porten, och sedan direkt till höger, och sen höger igen på den lilla innegården. Där är vi! :)

Googlemaps: https://maps.app.goo.gl/g4RBYYZTEXbzCmx7A