September 1, 2024

Kundaliniyoga på Huddinges Hjärta

Kundaliniyoga & Meditation på Huddinges Hjärta

Om kursen

Har du längtat efter ökad inre balans, styrka och frihet? Nu är det dags att utforska kraften i Kundaliniyoga i höstens vackert utformade program, som sätter fokus på din upplevelse av dig själv, i världen.

Temat denna termin utforskar vi vad Inre Styrka är, och erbjuder ett väl sammansatt program av fysiska övningar, andning och meditation för att öppna upp det naturliga energiflödet och generera din inre styrka och vitalitet, så att du kan möta allt som livet erbjuder med mer öppenhet, acceptans och glädje.

~~~

🌈 Inre styrka: Lär dig konsten att bygga inre stabilitet, motståndskraft och uthållighet, för att frigöra din inre potential och skapa harmoni i både kropp och sinne.

🧘‍♂️ Djupgående Praktik: Utforska kraftfulla andningsövningar, meditation och unika kriyor som är designade för att stärka och vitalisera varje aspekt av ditt väsen.

Personlig Utveckling: Upplev en djupare förståelse för dig själv genom att ökad närvaro och lyssna till din inre visdom, vilket ger dig verktyg för personlig tillväxt.

🤝 Gemenskap: Delta i en positiv och stöttande gemenskap av likasinnade, där vi tillsammans strävar efter personlig utveckling och välmående.

~~~

Kundaliniyoga är en unik och holistisk metod som ger dig verktygen att stärka din inre kraft och balansera dina energier. Genom samspelet mellan dynamiska rörelser och djup stillhet skapar vi harmoni mellan kropp, sinne och själ.

Under den sköna  och djupavslappnande vilan vibreras du till tonerna av gong, klang- och kristallskålar, för att än djupare integrera de nya mönster och energiflöden du aktiverat under passet.

Upplev en omvälvande resa till inre självupptäckt och själslig transformation. Boka din plats nu och låt Kundaliniyoga öppna upp nya möjligheter till en mer vitaliserad och livsbejakande tillvaro! Välkommen till ett nytt kapitel av energi och glädje!

Plats

Huddinges Hjärta

Karin Boyes backe 4, Huddinge

Tid
18.30-20.00
Datum
September 1, 2024
Pris
2590 kr

Drop In: 240 kr

10-kort: 1990 kr

Anmälan och bokning

Anmäla dig genom att klicka på "BOKA"-länken (extern sida BokaDirekt)

eller

Bankkonto SWEDBANK Clearing: 8327-9 Konto: 704 228 814-7 (OBS! Uppge ditt namn i meddelande-rutan!)

eller

SWISH 079 075 7484 meddelande: "HHHT24"

Schema, Kursstart, m.m.

Varje klass är 90 minuter 18.30-20.00

15 tillfällen

Kursstart: 1 September

Avslut: 22 December

Uppehåll: 27 Oktober och 24 November