January 21, 2024

Kundalini Yoga

Kundaliniyoga & Meditation på Huddinges Hjärta

Om kursen

Har du längtat efter ökad inre balans, energi och harmoni? Nu är det dags att utforska kraften i Kundaliniyoga i vårens vackert utformade program, som sätter fokus på det fascinerande chakrasystemet.‍

Temat denna termin är Chakra Balans - och erbjuder ett väl sammansatt program av fysiska övningar, andning och meditation för att öppna upp det naturliga energiflödet och generera din inre energi och livskraft, så att du kan möta allt som livet erbjuder med mer öppenhet, acceptans och glädje.

~~~

🌈 Chakrabalans: Lär dig konsten att öppna och balansera dina chakran för att frigöra din inre potential och skapa harmoni i både kropp och sinne.

🧘‍♂️ Djupgående Praktik: Utforska kraftfulla andningsövningar, meditation och unika kriyor som är designade för att stärka och vitalisera varje aspekt av ditt väsen.

Personlig Utveckling: Upplev en djupare förståelse för dig själv genom att ökad närvaro och lyssna till din inre visdom, vilket ger dig verktyg för personlig tillväxt.

🤝 Gemenskap: Delta i en positiv och stöttande gemenskap av likasinnade, där vi tillsammans strävar efter personlig utveckling och välmående.

~~~

Kundaliniyoga är en unik och holistisk metod som ger dig verktygen att stärka din inre kraft och balansera dina energier. Genom samspelet mellan dynamiska rörelser och djup stillhet skapar vi harmoni mellan kropp, sinne och själ.

Under den sköna  och djupavslappnande vilan vibreras du till tonerna av gong, klang- och kristallskålar, för att än djupare integrera de nya mönster och energiflöden du aktiverat under passet.

Upplev en omvälvande resa till inre självupptäckt och själslig transformation. Boka din plats nu och låt Kundaliniyoga öppna upp nya möjligheter till en mer vitaliserad och livsbejakande tillvaro! Välkommen till ett nytt kapitel av energi och glädje!

Plats

Huddinges Hjärta

Karin Boyes backe 4, Huddinge

Tid
18.30-20.00
Datum
January 21, 2024
Pris
2690 kr

Kurs, 16 klasser 2690 kr

Klippkort, 10 klasser: 1990 kr

Drop in, Enstaka klass: 230 kr

Anmälan och bokning

Anmäla dig genom att klicka på "BOKA"-länken (extern sida BokaDirekt)

eller

Bankkonto SWEDBANK Clearing: 8327-9 Konto: 704 228 814-7 (OBS! Uppge ditt namn i meddelande-rutan!)

eller

SWISH 079 075 7484 meddelande: "HHVT24"

Schema, Kursstart, m.m.

Terminen börjar 21 januari och sträcker sig över 16 tillfällen.

Uppehåll 31 mars och 28 april. Avslutning 19 maj

Klasserna börjar 18.30 och är 90 minuter