September 3, 2023

Energi & Vitalitet

Om kursen

Välkommen till höstens inspirerande Kundaliniyoga-kurs, där du kan uppleva en förlösande resa mot ökad energi, vitalitet och livskraft! Utforska kraftfulla tekniker som andning, mantra och meditation som öppnar dina energikanaler och låter livsenergin flöda fritt genom hela kroppen.

Höstens tema är Kundalini Energi - vi förbereder oss för den mörka och kalla årstiden, genom att i god tid börja generera vår egna inre energi och livskraft, så att vi kan möta allt som livet erbjuder med mer öppenhet, acceptans och glädje. Vinterhalvåret kan ju ofta kännas motigt och tungt, men som yogisar skapar vi vår egen verklighet, precis som vi vill ha den!

Kundaliniyoga är en unik och holistisk metod som ger dig verktygen att stärka din inre kraft och balansera dina energier. Genom samspelet mellan dynamiska rörelser och djup stillhet skapar vi harmoni mellan kropp, sinne och själ.

Under den sköna  och djupavslappnande vilan vibreras du till tonerna av gong, klang- och kristallskålar, för att än djupare integrera de nya mönster och energiflöden du aktiverat under passet.

Upplev en omvälvande resa till inre självupptäckt och själslig transformation. Boka din plats nu och låt Kundaliniyoga öppna upp nya möjligheter till en mer vitaliserad och livsbejakande tillvaro! Välkommen till ett nytt kapitel av energi och glädje!

Plats

Huddinges Hjärta

Karin Boyes backe 4, Huddinge

Tid
18.30-20.00
Datum
September 3, 2023
Pris
230 kr

Drop in: 230 kr

10-kort : 1990 kr

16 tillfällen 2390 kr

Boka via länken

eller

SWISH 079 075 7484 meddelande: "HHHT23"