August 28, 2023

Kundalini Energi

Kundalini Yoga & Meditation på Ester Adèle

Info

Välkommen till höstens inspirerande Kundaliniyoga-kurs, där du kan uppleva en förlösande resa mot ökad energi, vitalitet och livskraft! Utforska kraftfulla tekniker som andning, mantra och meditation som öppnar dina energikanaler och låter livsenergin flöda fritt genom hela kroppen.

Höstens tema är Kundalini Energi - vi förbereder oss för den mörka och kalla årstiden, genom att i god tid börja generera vår egna inre energi och livskraft, så att vi kan möta allt som livet erbjuder med mer öppenhet, acceptans och glädje. Vinterhalvåret kan ju ofta kännas motigt och tungt, men som yogisar skapar vi vår egen verklighet, precis som vi vill ha den!

Kundaliniyoga är en unik och holistisk metod som ger dig verktygen att stärka din inre kraft och balansera dina energier. Genom samspelet mellan dynamiska rörelser och djup stillhet skapar vi harmoni mellan kropp, sinne och själ.

Under den sköna  och djupavslappnande vilan vibreras du till tonerna av gong, klang- och kristallskålar, för att än djupare integrera de nya mönster och energiflöden du aktiverat under passet.

Upplev en omvälvande resa till inre självupptäckt och själslig transformation. Boka din plats nu och låt Kundaliniyoga öppna upp nya möjligheter till en mer vitaliserad och livsbejakande tillvaro! Välkommen till ett nytt kapitel av energi och glädje!

Plats

Ester Adèle

St. Paulsgatan 22

Tid
17.30 - 19.00
Datum
August 28, 2023
Pris
250 kr

Se under rubriken "Anmälan och betalning".

PROVA PÅ 100 KR

21 AUGUSTI och 23 OKTOBER

Kurs eller drop in?

För bestående effekter är det såklart bäst att ha en kontinuitet i sitt deltagande och utövande, så du som helhjärtat vill dedikera denna termin till din hälsa och vitalitet, rekommenderas att boka alla 16 tillfällena.

Har du bara möjlighet att vara med 8 gånger, så går det bra. Kursstart I är 28 augusti. Kursstart II är 30 oktober. Det krävs inga förkunskaper för någon av kurserna, alltså det går bra att börja 16 oktober, även om du inte var med på Kurs I.

Är du osäker på hur mycket och när du kan vara med så är drop in ett alternativ för dig.

Genom länken på BOKA-knappen kan du själv välja vad som passar dig bäst.

Anmälan och betalning

Drop in: 250 kr

8 tillfällen: 1550 kr

16 tillfällen 2850 kr

Boka via länken

eller

SWISH 079 075 7484 meddelande: "EAHT23"