September 29, 2023

Shaman's Breath

Transformerande andningceremoni

Info

Välkommen till Shaman's Breath, en verkligt unik och kraftfull workshop där vi tar dig med på en transformerande resa med hjälp av andetagets magi!

Du kommer att omfamna din inre visdom som legat vilande, samtidigt som du lär dig att släppa taget om emotionell tyngd och omfamna nuet med nyfunnen klarhet och syfte.

Genom Shaman's Breath, en urgammal andningsteknik, kommer du att få uppleva en fördjupad kontakt med ditt inre väsen. Tillåt dig själv att släppa taget om det som tynger dig och istället omfamna acceptans, tillåtelse, medkänsla, kärlek och förlåtelse. Denna helande kombination ger dig kraft att läka, omfamna dina styrkor och omvandla ditt liv till det du alltid drömt om.

Isabell och Zoran vägleder dig med varm och omsorgsfull hand, genom denna resa mot djupare självförståelse och självtillit. Du kommer att få överlämna dig till ditt livgivande andetag och därmed upptäcka din inneboende kraft och potential.

Denna workshop är en chans att upptäcka det osynliga bandet som förenar oss alla och att öppna ditt hjärta för universums oändliga möjligheter. Begränsningarna vi bär på kan lossas, och vi kan släppa taget om det förflutna för att omfamna nuet med kärlek och glädje.

Våga följa ditt hjärta och välkomna dig själv till Shaman's Breath idag! Upplev den förändring som du längtat efter och omfamna ett liv fyllt av kraft, kärlek och självupptäckt. Din resa mot det bästa inom dig själv börjar nu!

Plats

Huddinges Hjärta

Karin Boyes backe 4, Huddinge

5 minuter promenad från pendeltåg

Tid
18.00 - 21.00
Datum
September 29, 2023
Pris
490 kr

Se rubriken "Anmälan och Betalning" för alternativ

Deltagares feedback

"I truly enjoyed whole event! It gave me opportunity to restart, fill in with energy and spend time with amazing and curious people, we all felt safe and able to push our limits and learn something new."
~ Zvjezdana

“It was an absolutely beautiful experience, and everyone in the group were full of joy and gratitude afterwards. I felt safe and seen. It was healing, grounding and liberating.”
~ Ragnhild

"Breathwork sessionen var så kraftfull, det tog ett tag innan jag vågade landa i min andning och släppa taget men när jag väl gjorde det så skötte andningen resten, med eran närvaro och vägledning så kändes det så tryggt att vara i "transen."
~ Terez

"Jag kände verkligen sådan release av uppbyggd frustration och ilska under eventets inledning för att sen hamna i närmast total stillhet för att därefter komma över i villkorslös kärlek och glädje."
~ Felix

Om oss

Isabell vandrar den shamanska vägen. En väg som för henne inneburit att hitta egna vägar till att läka trauman och ett ständigt lärande i att navigera ut ur mörker. Isabell är utbildad inom Wombhealing, Dearmorering, Shamansk healing och Reiki. Hennes passion ligger i att stötta människor till att hämta hem sin kraft och leva mer autentiskt.

Zoran är Internationellt certifierad Kundaliniyoga och meditationslärare.
Vidareutbildad Circle Facilitator på DreamHive, NYC. Hans passion är att skapa och hålla hjärtcentrerade deltagande communities, där varje medlems gåvor och behov uppmärksammas. Zoran har skapat det populäraMeditation Jam konceptet för möten i autenticitet i gemenskap genom en mångfald meditativa modaliteter.

Tillsammans har Isabell & Zoran utforskat kraften i att samlas i cirkel med gemensam intention, och håller nu Shaman's Breath - en andningsworkshop centrerad kring acceptans och självkärlek.

Anmälan och Betalning

Låginkomstalternativ finns för studenter, arbetslösa, pensionärer och sjukskrivna. Volontärplats finns.
Kontakta oss så hittar vi en lösning.

100% återbetalbart vid avanmälning fram tills 48 timmar innan eventet. Ingen återbetalning efter det, vi kan heller inte längre erbjuda överföring av anmälan till senare datum. Dock kan du ge/sälja vidare din anmälan om du skulle behöva göra det inom 48 timmar innan eventet startar.

Det går också bra att swisha direkt till 0790757484 meddelande: "SBAUG"