December 22, 2023

Shaman's Breath

Transformerande andningceremoni

Info

Välkommen till Shaman's Breath, en unik och kraftfull workshop där vi tar dig med på en transformerande resa med hjälp av andetagets magi!

Detta event är dock så mycket mer än bara breathwork. Det är en helig ceremoni i gemenskap. I cirkeln blir vi hörda, sedda och välkomnade - precis som vi är och allt vi kommer med. Vi öppnar space, ber våra böner, sätter intentioner, skakar, dansar och frigör känslor vi inte längre vill bära.

Du lär dig att släppa taget om emotionell tyngd och omfamna nuet med nyfunnen klarhet.

Vintersolståndet - då ljus och mörker är i balans - erbjuder oss möjligheten att balansera dessa aspekter inom oss.

Den här årsavslutningen har vi multiinstrumentalisten Jack Lidback med oss och skapar heliga ljudvågor som tar oss än djupare in i upplevelsen.

~•~•~•~

Shaman's Breath är både en traditionell andningsteknik från den nordamerikanska ursprungsbefolkningen, dels, under kvällen kommer du att få uppleva en fördjupad kontakt med ditt inre väsen. Du får möjlighet att släppa det som tynger dig och istället landa i acceptans, tillåtelse, medkänsla, kärlek och förlåtelse. Denna helande resa ger dig kraft att läka, omfamna dina styrkor och omvandla ditt liv till det du alltid drömt om.

Isabell och Zoran, supportade av Jacks helande musik, vägleder dig med varm och omsorgsfull hand, genom denna resa mot djupare självförståelse och självtillit. Du kommer att få överlämna dig till ditt livgivande andetag och därmed upptäcka din inneboende kraft och potential.

Denna workshop är också en chans att upptäcka det osynliga bandet som förenar oss alla och att öppna ditt hjärta för universums oändliga möjligheter. Begränsningarna vi bär på kan lossas, och vi kan släppa taget om det förflutna för att omfamna nuet med kärlek och glädje.

Varmt välkommen att dela detta utrymme med oss. ❤️

~•~•~•~

→ Vi använder Palo Santo/Salvia i inledningen. Säg till innan om du är allergisk.

Plats

Huddinges Hjärta

Karin Boyes backe 4, Huddinge

5 minuter promenad från pendeltåg

Tid
18.00 - 21.00
Datum
December 22, 2023
Pris
540 kr

Se under rubriken "Anmälan och Betalning" för alternativ.

Deltagares feedback

"I truly enjoyed whole event! It gave me opportunity to restart, fill in with energy and spend time with amazing and curious people, we all felt safe and able to push our limits and learn something new."
~ Zvjezdana

“It was an absolutely beautiful experience, and everyone in the group were full of joy and gratitude afterwards. I felt safe and seen. It was healing, grounding and liberating.”
~ Ragnhild

"Breathwork sessionen var så kraftfull, det tog ett tag innan jag vågade landa i min andning och släppa taget men när jag väl gjorde det så skötte andningen resten, med eran närvaro och vägledning så kändes det så tryggt att vara i "transen."
~ Terez

"Jag kände verkligen sådan release av uppbyggd frustration och ilska under eventets inledning för att sen hamna i närmast total stillhet för att därefter komma över i villkorslös kärlek och glädje."
~ Felix

Om oss

Isabell är utbildad inom Wombhealing, Dearmorering och Shamansk healing. Hon arbetar i trans under ceremonierna och hennes största passion ligger i att jobba med trauma. Hon har hållit individuella sessioner sen 2018 och har utöver det faciliterat många workshops i medicinhjulet, Rapéceremonier och Wombhealingevent. Hon brinner för att inspirera människor i att hämta hem sin kraft och leva mer autentiskt.

Zoran är Internationellt certifierad Kundaliniyoga och meditationslärare. Vidareutbildad Circle Facilitator på DreamHive, NYC. Hans passion är att skapa och hålla hjärtcentrerade deltagande communities, där varje medlems gåvor och behov uppmärksammas. Zoran har skapat det populära Meditation Jam konceptet för möten i autenticitet i gemenskap genom en mångfald meditativa modaliteter.

Jack är multiinstrumentalisten med musikalisk fingertoppskänsla som sprider glädje och solsken i alla rum han kliver in i. Med livslång passion för musik och över 100 st live Sound Healing Journeys bakom sig, reser han idag runt Sverige med sin och delar mesmeriserande ljud- och musikupplevelser som lämnar deltagarna hänförda, harmoniserade och själsaktiverade.

Tillsammans bjuder Isabell, Zoran och Jack, med sina olika energier och verktyg, in dig till ett hjärterum där du helt kan släppa taget och låta dig guidas till klarhet och sanning.

Anmälan och Betalning

Anmäl dig genom att klicka på "BOKA"-knappen. (Extern sida BokaDirekt)

Det går också bra att swisha direkt till 0790757484 meddelande: "SBdec"

Låginkomstalternativ finns för studenter, arbetslösa, pensionärer och sjukskrivna.
Kontakta oss så hittar vi en lösning.

100% återbetalbart vid avanmälning fram tills 48 timmar innan eventet. Ingen återbetalning efter det, vi kan heller inte längre erbjuda överföring av anmälan till senare datum. Dock kan du ge/sälja vidare din anmälan om du skulle behöva göra det inom 48 timmar innan eventet startar.