May 19, 2023

Shaman's Breath

Transformerande andningceremoni

Info

OBSERVERA att denna workshop är avslutad.

Isabell och jag återkommer med Shaman's Breath efter sommaren.

Jag kommer vara på Ängsbacka i sommar, och kommer där erbjuda Shaman's Breath både på Midsommarfestivalen och på NoMind.

Plats

Huddinges Hjärta

Karin Boyes backe 4, Huddinge

5 minuter promenad från pendeltåg

Tid
18.00 - 21.00
Datum
May 19, 2023
Pris
490 kr

Låginkomstalternativ finns för studenter, arbetslösa, pensionärer och sjukskrivna. Volontärplats finns.
Kontakta oss så hittar vi en lösning.

100% återbetalbart vid avanmälning fram tills 48 timmar innan eventet. Ingen återbetalning efter det, vi kan heller inte längre erbjuda överföring av anmälan till senare datum. Dock kan du ge/sälja vidare din anmälan om du skulle behöva göra det inom 48 timmar innan eventet startar.

Deltagares feedback

"I truly enjoyed whole event! It gave me opportunity to restart, fill in with energy and spend time with amazing and curious people, we all felt safe and able to push our limits and learn something new."
~ Zvjezdana

“It was an absolutely beautiful experience, and everyone in the group were full of joy and gratitude afterwards. I felt safe and seen. It was healing, grounding and liberating.”
~ Ragnhild

"Breathwork sessionen var så kraftfull, det tog ett tag innan jag vågade landa i min andning och släppa taget men när jag väl gjorde det så skötte andningen resten, med eran närvaro och vägledning så kändes det så tryggt att vara i "transen."
~ Terez

"Jag kände verkligen sådan release av uppbyggd frustration och ilska under eventets inledning för att sen hamna i närmast total stillhet för att därefter komma över i villkorslös kärlek och glädje."
~ Felix

Om oss
✨

Isabell vandrar den shamanska vägen. En väg som för henne inneburit att hitta egna vägar till att läka trauman och ett ständigt lärande i att navigera ut ur mörker. Isabell är utbildad inom Wombhealing, Dearmorering, Shamansk healing och Reiki. Hennes passion ligger i att stötta människor till att hämta hem sin kraft och leva mer autentiskt.

✨

Zoran är Internationellt certifierad Kundaliniyoga och meditationslärare.
Vidareutbildad Circle Facilitator på DreamHive, NYC. Hans passion är att skapa och hålla hjärtcentrerade deltagande communities, där varje medlems gåvor och behov uppmärksammas. Zoran har skapat det populäraMeditation Jam konceptet för möten i autenticitet i gemenskap genom en mångfald meditativa modaliteter.

Tillsammans har Isabell & Zoran utforskat kraften i att samlas i cirkel med gemensam intention, och håller nu Shaman's Breath - en andningsworkshop centrerad kring acceptans och självkärlek.

Viktig info!

I denna session använder vi oss av våra egna inneboende resurser för att frigöra spänningar. Du kommer att bli guidad och supportad genom hela sessionen, men du har 100% eget ansvar för din upplevelse.

OBS! Eftersom detta kan vara en kraftfull djupdykning & utmanande är det viktigt att du meddelar oss innan om du har något av följande så att vi kan supporta dig bättre: högt blodtyck, epilepsi, graviditet, näthinneavlossning, bipolaritet, schizofreni & allvarlig PTSD.